NTAK szám: SZ19000299
H-8200 Veszprém, Korona köz 3.
Tel.: +36 88 579 180
Mobil: +36 20 559 5012
Árkalkuláció &
Online foglalás

Pályázat

 
A projekt címe: Komplex infokommunikációs fejlesztés a PE-ZO Holiday Kft.-nél
A szerződött támogatás összege:     7 693 920 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 40%
A projekt tartalmának bemutatása: Pályázatunk keretében az iWise hibrid megoldású integrált vállalatirányítási rendszert szereztük be, mellyel cégünk belső működésének fejlesztése valósult meg. Fontosnak tartottuk egy olyan rendszer bevezetését, amelyet saját igényinkre szabva tudunk kialakítani, hogy célzottan segíthesse dolgozóink mindennapi munkáját.
A fejlesztésünk fő célja az volt, hogy vállalkozásunk munkafolyamatait leegyszerűsítsük, ugyanakkor átláthatóbbá és hatékonyabbá is tegyük, mely elengedhetetlen feltétele a versenyképességünk és folyamatos fejlődésünk biztosításának. Az egyes tevékenységeink áttekinthető rendszerben való megjelenítése és kezelése segítséget nyújt üzleti döntéseink meghozatalában, az innovatív üzleti megoldások alkalmazásában.
A fejlesztéssel az iWise rendszer 9 db moduljának bevezetését valósítottuk meg, melyek az alábbi funkcionális területekre fókuszálnak:
 
A felhőalapú szolgáltatások esetén:
  • CRM
  • Szolgáltatásmenedzsment
  • Munkaügy modul (HR)
  • Kontrolling
  • Táv- és csoportmunka
 
A partnerekkel való kapcsolattartásban nagy segítséget nyújt az iWise Cloud22 CRM modul, amely azon túl, hogy a meglévő ügyfelek adatait egyszerű, könnyen áttekinthető felületen, egységesen kezeli, alkalmas az új ügyfelekkel való kapcsolatfelvételek több típusú rögzítésére, felmérések, illetve riportok készítésére is.
Az iWise Cloud22 Szolgáltatás Menedzsment modul segítségével megvalósítható a vállalat szolgáltatásainak menedzselése, mely által lehetővé válik a szolgáltatási stratégia alkalmazása, a szolgáltatás tervezése és a szolgáltatásátadás.
Az iWise Cloud22 Munkaügy modul (HR) fő feladata a cég munkavállalóival kapcsolatos HR adminisztrációs feladatok időigényének csökkentése, az adatok egységes rendszerben való kezelése, a könnyebb átláthatóság biztosítása.
Az iWise Cloud22 Kontrolling modul képes külső rendszerekből vett főkönyvi kivonatok importálásával riportok készítésére alkalmas. A művelet során a program elkészíti a vállalat gazdasági helyzetének elemzéséhez szükséges mutatókat, melyeket diagramokon is szemléltet.
Az iWise Cloud22 Táv- és csoportmunka modul a vállalaton belüli hatékony információáramlást és a hibakezelés optimalizálását támogatja.
 
 
A helyben telepített saját szoftver esetén:
  • Tudásmenedzsment
  • Iratkezelés
  • Logisztika
  • ERP kiegészítő mobil alkalmazás
 
A vállalati tudásbázis bővíthető az iWise Tudásmenedzsment modul használatával, ahol egységes rendszerben kezelhetők a különböző közérdekű dokumentumok, segéd- és oktatási anyagok, munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos információk.
Az iWise Iratkezelés modul segít a vállalat működése során keletkező bizonylatok, dokumentumok, szerződések egységes, átlátható rendszerben való nyilvántartására.
Az iWise Logisztika modul segít a komplex logisztikai folyamatot alkotó részfeladatok pontos megtervezésében, majd egy folyamattá való integrálásában, a költséghatékonyság figyelembevételével. Az iWise mobil ERP applikáció Android operációs rendszerre lehetővé teszi a Felhasználók részére, hogy bármikor, bárhonnan könnyedén hozzáférjenek az iWise rendszerhez.
 
Projektünk megvalósítása során eleget teszünk az előírt tájékoztatási kötelezettségnek, melyet szintén szolgáltatás keretében vettünk igénybe.
 
A projekt befejezési dátuma: 2020.12.19.
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01145
 
 
Projekt azonosító száma:                          GINOP-1.2.8-20-2020-02629
Projekt címe:                                                 Kapacitásbővítő beruházás a "PE-ZO HOLIDAY" Kft.-nél
Projekt kezdése:                                           2021.01.20.
Projekt befejezése:                                      2021.08.05.
Projekt összköltsége:                                  12 278 000,- Ft
Projekt támogatási összege:                     8 594 600,- Ft
Projekt megvalósítási helye:                    8200 Veszprém, Korona köz 3.
 
A nyitást követően eltelt nyolc év használata során, a forgalom növelése érdekében arra a következtetésre jutottunk többek között, hogy az alagsori részben, amely most kihasználatlan, érdemes lenne egy új mosodát kialakítani. Jelen pályázat lehetőséget adott arra, hogy ezt a fejlesztésünket megvalósítsuk és a projekt keretében 2 db elektromos fűtésű ipari mosógépet, illetve 2 db elektromos fűtésű ipari szárítógépet, és 2 db elektromos ipari mángorlógépet sikerült megvásárolni és beüzemelni. A beszerzés sikerét a Miele Kft. biztosította, mivel a beruházás zökkenőmentesen zajlott és az elvárt igények teljes mértékben kielégítésre kerültek. A korábbi terveink szerint kívántuk a hotel működésébe további alkalmazottakat felvenni, melynek keretében már a 2021-es évben is sikerült ezt realizálni.
 
 
Online foglalás